Host

Solliciteer nu

Host 

Happy Labs - Valsplat

PART-TIME · AMSTERDAM

Wie zoeken we?

We zoeken een parttime host (m/v) die ervoor zorgt dat onze respondenten en klanten het aan niets ontbreekt tijdens het onderzoek. 

Je zorgt voor een hartelijk ontvangst en bereidt een lekkere, gezonde lunch. Daarnaast begeleid je de respondenten voor én na het onderzoek en ben je het aanspreekpunt voor de onderzoekers. Verder help je soms bij het werven van respondenten en doe je verschillende office werkzaamheden.

De vacature betreft een functie van tussen de 1 en 4 dagen per week, voornamelijk tijdens kantooruren en soms een deel van de avond. Werkdagen stem je af samen met een andere collega.

Wie zijn wij?

Valsplat bestaat uit een groep enthousiaste jonge mensen die zowel corporates als startups helpen om de beste digitale producten te ontwerpen voor de eindgebruiker. Hiervoor halen we onder andere veel inzichten uit onderzoek.

We voeren bijna iedere dag onderzoek uit in ons pand in het centrum van Amsterdam tegenover het Centraal Station.

Wat houdt de job zoal in?

Je ondersteunt pro-actief het onderzoeksteam. Je regelt de ontvangst van gasten tijdens het onderzoek (een enkele keer is dit bij de klant op locatie). Je helpt mee met de werving naar nieuwe respondenten. Je regelt praktische zaken gedurende het onderzoek, zoals vergoedingen, boodschappen en de lunch (voor de klanten en de Valsplatters). Je zorgt dat het kantoor van Valsplat er netjes uit ziet. Je neemt de telefoon op. 

Wat verwachten we van jou?

Je bent flexibel en kan ook wel eens wat langer doorwerken of op andere locatie. Je bent behulpzaam en gastvrij ingesteld. Je weet van aanpakken en leert snel. Je bent communicatief vaardig en houdt van werken in teamverband. Je durft initiatief te  nemen; je runt zelfstandig de onderzoekslocatie. Onze voorkeur is iemand uit de regio Amsterdam.

Klinkt dit als iets voor jou of ken je iemand die hiervoor in de wieg gelegd is? 
Stuur ons dan een mail naar: elles.vandenberg@valsplat.nl


Neem contact met ons op

020 330 54 54  -  Prins Hendrikkade 21-3, Amsterdam

Bekijk op Google maps