HR Support

Solliciteer nu

HR Support

Vind jij het leuk om collega's te woord te staan over
HR-gerelateerde zaken, en dat alle administratie op rolletjes loopt? Scroll dan verder..

Part-time · Hybride


Wie zoeken we?

We zoeken iemand die ervan houdt dat alles op rolletjes loopt: een HR support rol met afwisseling en uitdaging waar jouw kennis en ervaring heel goed van pas komt. Samen met de Lead Operations & HR zorg je dat administratief alles op orde is, de actuele wet- en regelgeving gehanteerd wordt en we blije medewerkers hebben.

Deze functie is voor 7 maanden, 16-20 uur in de week.

Wat ga je doen? 

In deze rol ben jij het eerste aanspreekpunt als vraagbaak voor jouw collega´s. Je beantwoordt vragen over ziekteverzuim, verlof, salaris en andere personeelsgerelateerde vragen. Je zorgt dat iedereen op tijd het juiste contract heeft en dat dit goed verwerkt is in de payrol. Jij zoekt alles tot op de bodem uit met betrekking tot verlof, verzuim en andere HR gerelateerde zaken. Je blijft op de hoogte van nieuwe wet- en regelgeving en je zorgt voor de administratieve afhandeling van wijzigingen en aanvullingen in de administratie. Daarnaast zorg je goed voor onze medewerkers door bijvoorbeeld verjaardagskaartjes te sturen of kerstcadeaus te regelen. Ook ben je betrokken bij de werving en selectie van nieuwe medewerkers en stagiaires en zorg je dat ze een warm welkom krijgen en een goede onboarding. 

Wat vragen wij van jou?

  • Relevante opleiding. Je hebt minimaal een HBO opleiding afgerond of volgt een opleiding in de richting van Human Resource Management, bedrijfskunde, organisatiewetenschappen etc.
  • Ervaring. Je hebt 1 tot 3 jaar werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie (denk aan HR medewerker / HR support / HR assistent) en bent toe aan een volgende stap.
  • Oog voor detail. Je werkt precies en mist geen detail.

  • Flexibel. Je bent goed in schakelen en deinst niet terug om met meerdere dingen tegelijk bezig te zijn.
  • Doortastend & Pro-actief. Je bent niet bang om mensen pro-actief te benaderen en zoekt zaken op eigen initiatief uit omdat je wilt weten hoe het zit. Je geeft niet op totdat het werk gedaan is.
  • Luisterend oor. Je bent empatisch en toegankelijk voor onze medewerkers.

10 redenen om vandaag nog te solliciteren

🤩 Je komt terecht in een super gezellig en sterk gedreven team.

🍹 Goeie borrels, elk kwartaal een teamdag en eens per jaar een tripje.

🐑 Werken in een monumentale boerderij middenin de natuur.

🥑 Huisgemaakte lunch en altijd versgemalen koffie op de boerderij. 

🏡 Thuis werken wanneer je wilt.

🚲 Fietsen naar je werk wordt beloond. En we hebben een douche. 

🚙 Gebruik van onze Lynk & Co deelauto’s. Ook privé.  

💻 Werken op een Macbook en een abonnement met onbeperkt data. 

🚀 Ruimte om je te ontwikkelen in dat waar je de beste in wilt worden.

💶 En natuurlijk een goed salaris, pensioen en reiskostenvergoeding.

Waar wacht je op?

Valsplat streeft naar een team waarin zo veel mogelijk verschillende ervaringen, talenten, achtergronden en perspectieven samenkomen. Wij hechten grote waarde aan diversiteit, gelijkheid en inclusiviteit. We moedigen daarom mensen van alle achtergronden aan om te solliciteren.

Word je blij van deze job? Laat deze kans dan niet schieten. We horen graag van je. Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mailtje naar eltje.huisman@valsplat.nl.