Office Manager

Solliciteer nu

Office Manager

We zoeken een gastvrije en energieke collega bij wie ons clubhuis in goede handen is en die altijd klaar staat voor het team.

Per direct  •  24 uur  •  Nieuwersluis 

Een clubhuis. Een fijne werkplek.  

We hebben een te gek kantoor in Nieuwersluis. Wij noemen het zelf liever ons clubhuis. Om te zorgen dat daar altijd alles op rolletjes loopt zoeken we per direct een gastvrije en energieke Office Manager. Liefst iemand uit de buurt. Die van aanpakken weet. En straalt van oor tot oor. 

Drie jaar geleden zijn wij verhuisd naar een prachtige monumentale boerderij middenin de natuur. Wij vonden het tijd voor iets anders. Tijd om naar buiten te gaan. We zitten namelijk al genoeg binnen. Terwijl buiten juist gezond voor ons is. Op de boerderij hebben we alle ruimte om te werken en gave dingen te organiseren. Als team en met onze klanten. 

Geen dag is hetzelfde

We zoeken iemand die houdt van afwisseling en structuur brengt in alles wat er moet gebeuren. 

 • Gastvrij: Jij zorgt voor een fijne werkomgeving en een warm welkom. Je brengt een glimlach op het gezicht van je collega's en onze klanten. Je vindt het leuk om mensen te ontvangen en een praatje te maken. Iedereen is altijd blij om jou weer te zien.

 • Lunch: De keuken is het kloppend hart van ons clubhuis. Daar voel jij je helemaal thuis. De geur van vers gemalen koffie. Of een pannetje pompoensoep. Heerlijk! Hier kan je werken aan je barista skills en nieuwe recepten uitproberen. Je maakt de mooiste cappuccino’s en tovert elke dag een gezonde lunch op tafel voor iedereen die op de boerderij aan het werk is. 

 • Voorraadbeheer: Dankzij jou hebben we altijd alles in huis wat we nodig hebben om ons werk goed te doen. Het bestellen van boodschappen en kantoorartikelen. Van sharpies tot post-its. Van koffiebonen tot handzeep. Verzin het maar. Oh ja, koud bier is ook niet onbelangrijk. En als een collega snel iets nodig heeft, kan hij jou altijd om een boodschap sturen.

 • Terreinbeheer: Je houdt contact met alle partijen waar we voor ons clubhuis afspraken mee hebben. Denk aan de schoonmaak, de was en de planten. De beveiliging en de klusjesmannen. 

 • Office: Sommige collega’s kunnen af en toe wel wat hulp gebruiken met praktische, commerciële of administratieve zaken. Daar draai jij je hand niet voor om. De ene dag regel je een leuke verrassing voor een collega. De volgende dag verstuur je een nieuwsbrief naar klanten. Er is altijd wel wat te doen.

 • Duurzaamheid: Je helpt met het vormgeven van de duurzaamheidsvisie van Valsplat. Daarbij zet jij jouw kennis over lokale ondernemers in.

 • Gebouw: Je houdt ons clubhuis netjes en veilig. Iedereen ruimt natuurlijk zijn eigen troep op en laat haar werkplek netjes achter, maar jij houdt een oogje in het zeil. En je zorgt voor de finishing touch. Zo ziet het er altijd tip top uit. En als er even paniek in de tent is, blijf jij rustig. Je krijgt een BHV cursus zodat je weet wat je in elke situatie moet doen.

Kortom: een baan met lekker veel afwisseling. We zoeken vooral iemand die niet afwacht, maar initiatief neemt. Iemand die werk ziet liggen en het meteen oppakt. Maar het belangrijkste is dat je goed in het team past. Daar sta je ten slotte middenin.

Wat vragen wij van jou?

 • Relevante achtergrond of ervaring. Je hebt een opleiding afgerond van bijvoorbeeld Schoevers of ervaring als Office Manager (of vergelijkbare ondersteunende functies).  

 • Een opgeruimd type. Je werkt netjes en gestructureerd en je houdt ervan als alles opgeruimd is. 

 • Een echte Bourgondiër. Je hoeft natuurlijk geen Masterchef te zijn, maar voor gezonde salades en heerlijke soepen draai jij je hand niet om. 

 • De juiste energie. Je weet van aanpakken en ziet oplossingen waar anderen problemen zien. Je ziet werk liggen en pakt het meteen op. Je houdt van actie. En bent vooral een betrokken en gezellige collega.

10 redenen om vandaag nog te solliciteren

🤩 Je komt terecht in een super gezellig en sterk gedreven team. Met ons team van denkers en makers maken we de digitale wereld elke dag een stukje menselijker.

🍹 Goeie borrels, elk kwartaal een teamdag en eens per jaar een tripje.

🐑 Werken in een monumentale boerderij middenin de natuur. 

🥑 Huisgemaakte lunch en altijd versgemalen koffie op de boerderij. 

🏡 Thuis werken wanneer het kan.

🚲 Fietsen naar je werk wordt beloond. En we hebben een douche. 

🚙 Gebruik van onze Lynk & Co deelauto’s. Ook privé. Veel collega’s carpoolen of brengen je even naar het station.   

💻 Werken op een Macbook en een abonnement met onbeperkt data. 

🚀 Ruimte om je te ontwikkelen in dat waar je de beste in wilt worden.

💶 En natuurlijk een goed salaris, pensioen en reiskostenvergoeding.


Waar wacht je op?

Wil je ons team komen versterken als Office Manager? Dan horen we graag van je! Bij vragen kun je contact opnemen met Chérie via cherie.ham@valsplat.nl.