Projectleider Werving

Solliciteer nu

Projectleider Werving

We zoeken een sociale bevlogen collega die zorgt dat onze onderzoeken van a tot z op rolletjes lopen. En die meedenkt en meewerkt aan de groei van Happy Labs.

Parttime 32 - 40 uur · Amsterdam / Nieuwersluis (Hybride)

Een veelzijdige baan 

De ideale baan als je heel Nederland wilt aanmoedigen om mee te doen aan onze onderzoeken.

Happy Labs - het kleine zusje van Valsplat - verhuurt locaties voor onderzoek en regelt respondenten voor gebruikersonderzoek. Happy Labs stelt bekende organisaties als Albert Heijn, Tommy Hilfiger en Funda in staat om de user experience van hun apps, websites, voice assistants, touchscreens, zelfscanners, etc., met onze hulp te testen.

Wij faciliteren deze onderzoeken in onze eigen ruimtes en remote via internet (vooral nu). Elk onderzoek wordt begeleid door onze hosts.

Wat ga je doen?

Jouw belangrijkste doel: altijd zorgen voor de beste respondenten voor elk onderzoek.

Jij hebt affiniteit met UX design en onderzoek. Elk onderzoek vraagt om andere respondenten. Je weet voor elke klant de juiste respondenten te vinden. Vaak zitten ze al in ons panel. En zo niet, dan weet jij de juiste mensen te werven via ludieke acties en slimme social media campagnes. Of op elke andere manier die werkt. Zo vergroot jij ons panel van nu meer dan 10.000 man, in diversiteit en aantal.

Samen met de hosts zorg jij dat de projecten goed lopen en dat het de klant en het panel aan niets ontbreekt. Je bent operationeel sterk en kan goed omgaan met verschillende type mensen. Je signaleert verbeterpunten en komt met oplossingen. Je haalt feedback op en weet deze te vertalen in verbeterslagen. Je draagt zorg voor de kwaliteit van de wervingen en de onderzoeken. Jij weet wanneer je een werving kan delegeren aan de hosts en wanneer je hem zelf gaat doen. Als er onverhoopt iets misgaat, ben jij er om het op te lossen. Je bent het aanspreekpunt voor elke werving, jij zet de lijnen uit en zorgt voor blije hosts, klanten en respondenten.

Daarnaast volg jij trends en ontwikkelingen in de markt die van invloed zijn op de onderzoeken en het panel. Als projectmanager werving ben jij de sparringpartner van de Lead Operations. Je denkt en werkt mee aan de groei van Happy Labs.

Wat wij vragen:

  • Creativiteit: je weet de juiste mensen te vinden voor elk onderzoek, je bent creatief en gaat door totdat je gevonden hebt wat je zoekt. Je hebt een goede intuïtie voor ‘de juiste mensen’.

  • Positieve energie: je bent een teamspeler en hebt de ‘can do it’ mentaliteit. Jij denkt in mogelijkheden en ziet kansen. Daarnaast zorg je ervoor dat je het team motiveert om altijd de beste kwaliteit en ervaring te leveren. 

  • Operationeel sterk: Je bent operationeel sterk en hebt je zaakjes altijd netjes op orde. Jij ziet oplossingen waar andere problemen zien. Je kan uitstekend plannen, prioriteiten stellen en deadlines halen. Jij kan vooruit kijken en daar op de juiste manier op inspelen.

10 redenen om vandaag nog te solliciteren

🤩 Je komt terecht in een super gezellig en sterk gedreven team.

🍹 Goeie borrels, elk kwartaal een teamdag en eens per jaar een tripje.

🐑 Werken in een monumentale boerderij middenin de natuur.

🥑 Huisgemaakte lunch en altijd versgemalen koffie op de boerderij. 

🏡 Thuis werken wanneer je wilt.

🚲 Fietsen naar je werk wordt beloond. En we hebben een douche. 

🚙 Gebruik van onze Lynk & Co deelauto’s. Ook privé.  

💻 Werken op een Macbook en een abonnement met onbeperkt data. 

🚀 Ruimte om je te ontwikkelen in dat waar je de beste in wilt worden.

💶 En natuurlijk een goed salaris, pensioen en reiskostenvergoeding.

Waar wacht je op?

Ben je enthousiast? Solliciteer dan nu. Heb je nog vragen? Bel met Eltje of stuur een mailtje.