Valsplat is een strategisch research en design lab.


Wij zijn onderzoekers en ontwerpers. We bedenken creatieve oplossingen voor complexe problemen. We ontdekken wat mensen zeggen, denken en voelen. We kijken hoe mensen leven, werken en spelen. We vinden patronen. We zien kansen. We brengen ideeën tot leven. We experimenteren. We herhalen. We verbeteren. We doen alles om in deze digitale wereld een positieve bijdrage te leveren aan het echte leven.


Wij zijn Valsplat.

Wij maken digitale momenten de moeite waard

Tijd is kostbaar. Je kunt het maar één keer besteden. Soms wil je dat de tijd voorbij raast. Soms wil je de klok het liefst stil zetten. Eén ding is zeker. Verloren tijd krijg je nooit meer terug. Daarom werken wij aan een digitale wereld die de kostbare tijd van mensen waard is.

Design by insight

Wij combineren een liefde voor mensen met een passie voor digital. Ons idee: als je in het designproces de mens centraal houdt, is het niet moeilijk om ideeën en concepten te creëren waar mensen blij van worden. Het vinden van het daadwerkelijke probleem en een passende oplossing wordt dan ineens heel vanzelfsprekend. Design by Insight noemen we dat.

Heb je vragen? Mail naar werken@valsplat.nl of bel 020 330 54 54