Content Marketeer

Solliciteer nu

Content Marketeer

Wij als Valsplat zetten de toon. We willen dat de markt weet waar we voor staan en waar we goed in zijn. Ga jij die uitdaging aan?

Full-time · Omgeving Amsterdam / Utrecht

Wie zoeken wij?

In de rol als Content Marketeer ga je samen met onze andere marketeer aan de slag. Samen vergroten jullie onze naamsbekendheid: Jij creëert de content (cases, opiniestukken, etc) en onze andere marketeer zorgt voor de branding en strategie. Samen zorgen jullie ervoor dat het bij de juiste doelgroepen terechtkomt.
Dit doe je niet alleen voor Valsplat, maar ook voor onze labels Happy Labs, Happy Panel en Hofstede Sterreschans. Op misschien wel de mooiste werkplek van Nederland.

Wat ga je doen?

 • Copywriting: Je copywriting skills zet je in voor het creëren van een top ervaring op onze sites valsplat.nl en happylabs.nl, onze socials en andere kanalen.

 • Content Creatie: Je verzamelt de juiste inhoudelijke informatie en maakt daarmee engaging marketing content voor socials, de website en events.

 • Content Coördinatie: Je helpt en coördineert bij het ophalen van inhoud voor de tofste reads, whitepapers en cases. Vervolgens zorg je er voor dat deze tot gave deelbare content leidt. 

 • Content Planning: Jij beheert en werkt, samen met stakeholders zoals sales / design of externe partners, aan een concrete content planning.

 • SEO: Je optimaliseert (eventueel samen met een extern adviesbureau) de SEO op onze websites.

 • Je denkt en helpt mee bij het neerzetten van inhoud die ons merk versterkt en bijdraagt aan onze positionering en groeiambities.

Wat vragen wij van jou?

 • Ervaring. Je hebt 3+ jaar relevante werkervaring in copywriting en marketing opgedaan, het liefst bij vergelijkbare bureaus en/of aan klantzijde.

 • Je hebt een grote voorliefde voor copy. Je bent vloeiend met de pen, copywriting is jouw kracht en passie.

 • Projectmanager/organisatietalent: je weet content te verzamelen, helder te vertalen en te plannen. Jij werkt daarbij samen met een team, waaronder designers, marketeers en strategen. Je bewaakt de deadlines en de uitrol van de contentkalender.

 • Proactief. Je bent ondernemend en zelfstandig, en je weet ook onze collega's om hulp te vragen.

 • Communicatief sterk. Je kunt goed luisteren en doorgronden, helder overdragen naar het team, spreekt duidelijke taal en hebt een scherpe pen.

 • Helikopterview: Je kunt makkelijk switchen tussen strategische en operationele werkzaamheden. Je hebt oog voor detail én voor het grote plaatje.

 • Relevante opleiding. Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.

 • Je bent beschikbaar voor 24-32 uur

 • Bonuspunten: Kennis en kunde met film en/of fotografie

Kortom, een baan met lekker veel afwisseling waarbij je niet afwacht maar initiatief neemt en het werk meteen oppakt.

10 redenen om vandaag nog te solliciteren

🤩 Je komt terecht in een super gezellig en sterk gedreven team. Met ons team van denkers en makers maken we de digitale wereld elke dag een stukje menselijker.

🍹 Goeie borrels, elk kwartaal een teamdag en eens per jaar een tripje.

🐑 Werken in een monumentale boerderij middenin de natuur. 

🥑 Huisgemaakte lunch en altijd versgemalen koffie op de boerderij. 

🏡 Thuis werken wanneer je wilt.

🚲 Fietsen naar je werk wordt beloond. En we hebben een douche. 

🚙 Gebruik van onze Lynk & Co deelauto’s. Ook privé. Veel collega’s carpoolen of brengen je even naar het station.   

💻 Werken op een Macbook en een abonnement met onbeperkt data. 

🚀 Ruimte om je te ontwikkelen in dat waar je de beste in wilt worden.

💶 En natuurlijk een goed salaris (€3.150 - €4.989 obv 40u), pensioen en reiskostenvergoeding.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Content Marketeer? Dan horen we graag van je! Bij vragen kun je mailen naar cherie.ham@valsplat.nl.