Stage bij Valsplat

Solliciteer nu

Meeloop stage bij Valsplat

Minimaal 5 maanden

Stage · Omgeving Amsterdam / Utrecht

Kom je een stage bij ons doen?

Een stage is de perfecte manier om je eerste meters te maken in je vak. Als UX researcher en als UX designer. Je zult niet de eerste zijn die zo’n toffe stagetijd bij ons heeft dat je jaren blijft hangen. Wil je weten welke plekken er beschikbaar zijn? Scrol dan naar beneden.

Eerst even voorstellen: wij zijn Valsplat

De wereld heeft meer Valsplat nodig. Dat vinden wij tenminste. Wij zijn onderzoekers en ontwerpers. We zijn er voor organisaties die willen veranderen. Die ambitieus zijn. En die de klant op één durven zetten. We springen aan boord en helpen koers bepalen. We ontdekken wat mensen zeggen, denken en voelen. We brengen ideeën tot leven. En we ontwerpen nieuwe digitale producten. Producten die iets positiefs toevoegen aan het échte leven.

We hebben vanaf februari 2025 een aantal stageplekken vrij

Stages zijn bij ons fulltime (40 uur per week) en duren minimaal 5 maanden. Ervaring leert dat we er zo allebei het meest uithalen. Momenteel zijn de volgende plekken nog vrij:

Hospitality/event stagiair(e) (bij Happy Labs) – Je verwelkomt klanten en respondenten. Je zorgt dat de ruimtes altijd netjes zijn. Dat er lunch is. Dat er een goede sfeer hangt in onze labs. En je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en respondenten tijdens onderzoek. Kortom: je zorgt ervoor dat Happy Labs een fijne plek is.

UX design stagiair(e) – Je loopt mee met ervaren designers en gaat zo snel mogelijk zelf aan de slag. Je werkt nauw samen met onze onderzoekers. En op basis van gebruikersinzichten verbeter jij met jouw design de websites en apps van onze klanten.

UX research stagiair(e) – We leren je de fijne kneepjes van het vak en zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk mee kan draaien met onderzoek. Tijdens je stage leer je hoe je inzichten verzamelt en deze tot leven brengt. Je gaat mensen interviewen en observeren, je haalt inzichten uit surveys en feedback tools en je loopt mee met design sprints.


7 redenen om vandaag nog te solliciteren

🤩 Je komt terecht in een super gezellig en sterk gedreven team.

🍹 Goeie borrels, elk kwartaal een teamdag en eens per jaar een tripje.

🐑 Werken in een monumentale boerderij middenin de natuur. (Geldt niet voor de hospitality stagiaire).

🥑 Huisgemaakte lunch en altijd versgemalen koffie op de boerderij. 

🏡 Thuis werken wanneer je wilt. (Geldt niet voor de hospitality stagiaire).

🚀 Ruimte om je te ontwikkelen in dat waar je de beste in wilt worden.

💶 En natuurlijk een prima stagevergoeding.

Je mag ons bellen of mailen

Valsplat streeft naar een team waarin zo veel mogelijk verschillende ervaringen, talenten, achtergronden en perspectieven samenkomen. Wij hechten grote waarde aan diversiteit, gelijkheid en inclusiviteit. We moedigen daarom mensen van alle achtergronden aan om te solliciteren.

Deadline start in februari: lever uiterlijk in december je CV en motivatie in. De sollicitaties zullen plaatsvinden in december.

Deadline start in september: lever uiterlijk in juni je CV en motivatie in. De sollicitaties zullen plaatsvinden in juli.

Als je enthousiast wordt van wat je gelezen hebt, dan lijkt het ons leuk om verder te praten. Horen we gauw van je? Neem contact op met cherie.ham@valsplat.nl.